Dveri: Direktorka vrtića da podnese ostavku, Vučić da se izvini deci

Izvor: juGmedia, 03.Feb.2017, 09:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Direktorka vrtića da podnese ostavku, Vučić da se izvini deci

Srpska napredna stranka u Leskovcu je u vrtiću Kolibri delila paketiće u kojima su se nalazili i kalendari SNS sa jasnim stranačkim obeležjima čime su grubo prekršena dečija prava, tvrde u  Pokretu Dveti.

U sopštenju se navodi da da osim oštre reakcije i osude roditelja, nijedan državni organ nije reagovao na ovako strašno kršenje dečijih prava.

Zahtevamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << direktor vrtića hitno podnese ostavku, a Aleksandar Vučić uputi izvinjenje deci, roditeljima i celokupnoj javnosti Srbije, osim ako nije smislio da u biračke spiskove uvrsti i dvogodišnjake”, navodi se u saopštenju Dveri.

Kampanja naprednjaka se zahuktava i ne biraju se sredstva, pa tako ni mališani u vrtićima nisu pošteđeni, zaključuje se u saopštenju Pokreta Dveri.

(Kraj)
Pogledaj vesti o: Dveri,   Leskovac

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.