Dveri: Balša Božović ne štedi reči kada treba da kritikuje kolege iz opozicije

Izvor: Beta, 09.Dec.2019, 21:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dveri: Balša Božović ne štedi reči kada treba da kritikuje kolege iz opozicije

Pokret Dveri optužio je danas poslanika Demokratske stranke (DS) Balšu Božovića da "ne štedi reči kada treba da se kritikuju kolege iz opozicije" i ocenio da takvo ponašanje šteti i protestima i opoziciji.Reagujući na Božovićevu izjavu da "performansi" lidera Dveri Boška Obradovića "pomažu Aleksandru Vučiću", potpredsednik tog pokreta Ivan Kostić ocenio je da poslaniku DS "ne smeta to što njegove izjave jedva dočekaju Informer i Telegraf"."Izjava Balše Božovića o tome da ponašanje Boška Obradovića ide na korist Vučiću je u najmanju ruku licemerna jer upravo su Balšine izjave i postupci u poslednjih nekoliko meseci išle na korist Vučiću. Upravo takvo ponašanje šteti i protestima i opoziciji jer je sada vreme kada treba da pokažemo zajedništvo", naveo je Kostić a prenele Dveri.Poslanik Demokratske stranke (DS) Balša Božović izvinio se ranije danas u svoje ime zbog akcije Dveri ispred Skupštine Srbije u subotu i izrazio žaljenje i čudjenje zbog toga što rukovodstvo DS-a to nije odmah učinilo, čime je kako je naveo, "napravilo očigledan previd"."Ovakvi 'performansi nasilja' pomažu (predsedniku Aleksandru) Vučiću više nego sva njegova mašinerija koju je aktivirao da bi se održao na vlasti, jer samo ojačavaju njegovu zamenu teza u kojoj pokušava svakodnevno da optuži opoziciju za sve ono što ...

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Dveri: Balša Božović ne štedi reči kada treba da kritikuje kolege iz opozicije

Izvor: Danas, 09.Dec.2019

Pokret Dveri optužio je danas poslanika Demokratske stranke (DS) Balšu Božovića da "ne štedi reči kada treba da se kritikuju kolege iz opozicije" i ocenio da takvo ponašanje šteti i protestima i opoziciji.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.