Izvor: Vesti-online.com, 10.Dec.2014, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DSS u bloku sa Dverima i radikalima?

Predsednica DSS Sanda Rašković Ivić najavila je formiranje patriotskog bloka sa pokretom Dveri, prenosi “Politika“.

Beogradski dnevnik navodi da je predsednica DSS prezadovoljna razgovorima sa Dverima i da smatra da je ta saradnja odavno trebalo da bude realizovana.

“Reč je o srodnim političkim opcijama koje imaju evroskeptičan i negativan stav prema NATO i zajedno smatramo da Srbija ne ide u dobrom >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << smeru. Razgovori teku jako dobro i veoma smo blizu saradnje“, istakla je Rašković Ivić.

Ona navodi da će se patriotskom bloku pridružiti Pokret veterana, Srpska demokratska stranka i Pokret za Srbiju.

“Politika“ navodi i reči Boška Obradovića iz Dveri, da u bloku ima mesta i za Srpsku radikalnu stranku, ali on smatra da je lideru SRS Vojislavu Šešelju neophodno vreme da se upozna sa političkom situacijom u Srbiji.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.