Čanak odgovorio Bošku Obradoviću

Izvor: Vesti-online.com, 11.Feb.2019, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak odgovorio Bošku Obradoviću

Predesdnik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak reagovao je na tvit lidera Dveri i jednog od čelnika Saveza za Srbiju Boška Obradovića.

Obradović je u objavi na društvenoj mreži Tviter Vojislava Šešelja, Nenada Čanka i Čedomira Jovanovića nazvao "lažnom opozicijom".

"Ovo je nova slika političke scene Srbije. Prazna mesta opozicije koja je napustila lažnu Skupštinu i lažna opozicija na čelu sa Šešeljom, Čankom i Čedom koja je tamo ostala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da daje privid demokratije Vučićevoj diktaturi. Linija je povučena - sa jedne strane oni, a sa druge svi mi", napisao je Boško Obradović na Tviteru.

Na taj tvit lider LSV Nenad Ćanak je odgovorio:

"LSV nije u Skupštini, a Boško Obradović je uspaljeni lažov. E, zato nećemo na istu stranu ulice sa takvima", napisao je Čanak.

Da podestimo, stranke Saveza za Srbiju i pojedini samostalni poslanici saopštili su da od danas “aktivno” bojkotuju Narodnu skupštinu.

LSV nije u Skupštini a Boško Obradović je uspaljeni lažov. E, ZATO nećemo na istu stranu ulice sa takvima. https://t.co/bwi3E3PGRg— Nenad Čanak (@XXLTulip) 11. фебруар 2019.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.