Boško Obradović kandidat za predsednika

Izvor: B92, 27.Okt.2021, 12:37

Boško Obradović kandidat za predsednika

Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri donelo je odluku da na predstojeće parlamentarne i beogradske izbore izađe samostalno

Ova politička frakcija odlučila je da kandidat za predsednika države bude njihov lider Boško Obradović.

Kako navode mediji, vrh Dveri doneo je nedavno odluku da ta partija na svim nivoima učestvuje samostalno, dok je odluka o predsedničkom kandidatu uslovljena eventualnim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogovorom sa ostatkom opozicije.

Rukovodstvo Dveri je spremno da prihvati zajedničkog kandidata opozicije ukoliko taj kandidat bude ispunjavao uslove o kojima je u nekoliko navrata govorio predsednik tog pokreta Boško Obradović, navodi portal "Nova".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nova.rs: Dveri samostalno izlaze na izbore, Obradović kandidat za predsednika

Izvor: N1 televizija, 27.Okt.2021

Predsedništvo Srpskog pokreta Dveri donelo je odluku da na predstojeći parlamentarne i beogradske izbore izađe samostalno, a da kandidat za predsednika države bude njihov lider Boško Obradović, saznaje Nova.rs.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.