Izvor: Danas, 17.Dec.2023, 21:08

Boško Obradović: Nadam se da vlast ne pokušava krađu glasova

predsednik Srpskog pokreta Dveri i jedan od nosilaca liste "Nacionalno okupljanje" Boško Obradović rekao je danas posle glasanja u Čačku da je simbolično glasao u 12.44 jer smatra da je najvažnija tema ovih izbora kako će se država odnositi prema francusko-nemačkom sporazumu.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obradović: Važno da u Skupštini dobijemo što više patriotskih poslanika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Dec.2023

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović izjavio je danas u Čačku da je glasao tačno u 1.:44 sata, istakavši da je to simbolično upravo zbog najvažnije teme na ovim izborima - kako ćemo se odnositi prema novom zapadnom ultimatumu, odnosno "francusko-nemačkom sporazumu o priznanju lažne...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Obradović: Javno opominjem Miladina Kovačevića da ne ponavljaju scenario iz 2016.

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Dec.2023, 01:40

Boško Obradović, predsednik Dveri, rekao da ne sumnja da će Nacionalno okupljanje preći cenzus, i kako kaže, svi njihovi podaci sa terena govore da su iznad cenzusa, a da to govori RIK i njihov unos podataka u njihovom realnom vremenu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.