Bez slobode biranja, nema izbora

Izvor: 011vodič.com, 25.Nov.2019, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez slobode biranja, nema izbora

Predstavnici užičkog Saveza za Srbiju su započeli u tom gradu kampanju kojom su građanima objašnjavali zbog čega bi trebalo da bojkotuju predstojeće izbore.
Aktivisti Demokratske stranke, Dveri, Narodne stranke, sidnikata Sloga i Stranke slobode i pravde, koji čine taj Savez u Užicu, osim deljenja flajera, u subotu su razgovarali sa građanima o tome da li može biti izbora bez atmosfere straha, pritisaka, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << ucena i potpunog medijskog mraka.

„Bojkotom se borimo za vladavinu prava, Ustav i zakone, za vazduh, šume, reke, za budućnost, dostojanstvo, zdravlje, pravo obrazovanje, za našu decu u našoj zemlji, za dostojanstvo svih naših ljudi, za Srbiju kakva treba da bude. Kada nema slobode da se bira, nema ni izbora“, saopštio je užički Savez za Srbiju.

The post Bez slobode biranja, nema izbora appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.