Izvor: Blic, 13.Maj.2021, 16:56

BURA OKO "KANDIDATURE" Đilas i Obradović u klinču, posvađala ih Marinika Tepić, porodične vrednosti i PATRIOTIZAM

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović ušli su danas u klinč zbog funkcionerke SSP Marinike Tepić. Obradović je kritikovao da Tepićeva nije "bez mrlje u prošlosti" i "nesumnjivi patriota" pa samim tim ni pogodni kandidat za novog šefa države, na šta je Đilas reagovao.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

JAGODINA U GRLU Ružan raskid Đilasa i Boška Obradovića, posvađali se oko Marinike Tepić i "porodičnih vrednosti": "Đilas je bio deo korumpiranog sistema"

Izvor: Blic, 13.Maj.2021

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas i lider Dveri Boško Obradović ušli su danas u klinč oko funkcionerke SSP Marinike Tepić i njenih optužbi za podvođenje maloletnica na račun Dragana Markovića Palme, predsednika Skupštine Jagodine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.