BEŽE SA MEGDANA: Dveri neće na izbore! Politički kraj Boška Obradovića?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Avg.2019, 09:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEŽE SA MEGDANA: Dveri neće na izbore! Politički kraj Boška Obradovića?

Predsedništvo pokreta Dveri donelo je odluku o bojkotu predstojećih izbora na proleće sledeće godine, saopštio je danas taj pokret.

Iako se Boško Obradović trudio da bude u centru pažnje u SzS, ovaj put je taj pokret pobegao sa megdana drugim strankama.

Na prošlim izborima, Dveri su u koaliciji sa DSS jedva prešli cenzus, a SRS ih je optuživala da su u Skupštinu Srbije ugurani uz pomoć američkog ambasadora Kajla Skota.

Da li je ovo kraj ovog pokreta (koji su napustili brojni istaknuti članovi) i njihovog lidera Boška Obradovića ostaje da se vidi.
Pogledaj vesti o: Dveri

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Dveri potvrdile - neće na izbore

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Avg.2019

Predsedništvo pokreta Dveri donelo je odluku o bojkotu predstojećih izbora na proleće sledeće godine, saopštio je danas taj pokret...Kako se navodi, Dveri neće učestvovati na izborima, jer se za poslednjih devet meseci ništa nije promenilo po pitanju osnovnih uslova za slobodu medija i fer izbore..."Izbori...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.