Putničko zdravstveno osiguranje za miran odmor

Izvor: Blic, 09.Jul.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Putničko zdravstveno osiguranje za miran odmor

Ukoliko se spremate na planirani godišnji odmor „Dunav osiguranje“ pruža Vam mogućnost da se osigurate od brojnih zdravstvenih rizika koji mogu da se ostvare tokom putovanja i boravka u inostranstvu.

- Važno je da znate da uz polisu putničkog zdravstvenog osiguranja Kompanije „Dunav“ sebi možete da obezbedite bezbrižno putovanjeza samo 1.140 dinara, koliko košta individualna polisa za deset dana boravka u >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Grčkoj, Turskoj...

Ukoliko na putovanje krećete porodično, pravi i najracionalniji izbor je porodična polisa „Dunav osiguranja“, koja pruža osiguranje roditelja i besplatno putničko zdravstveno osiguranje dece uzrasta do 19 godina, za samo 2.600 dinara.Osiguranje se može zaključiti i kao grupno – za 10 i više lica. Premija po osobi, ukoliko ugovorite grupnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, iznosi samo 1.020 dinara, ističeJugoslava Smiljković Stojanović, PR “Dunav osiguranja”.

U slučaju iznenadne bolesti ili povrede, putničko zdravstveno osiguranje pokriće troškove za: ambulantno lečenje, nabavku neophodnih lekova i medicinskog materijala, prevoz do najbliže zdravstvene ustanove, bolničko lečenje, prevoz u državu prebivališta, stomatološke intervencije i druge potrebe u vezi sa iznenadnom bolešću ili povredom.

Pored osnovnog pokrića, putničko zdravstveno osiguranje možete zaključiti i sa širim (VIP) pokrićem koje uključuje i:hitnu dostavu lekova, posetu bliske osobe, povratak dece koja su ostala bez staranja.

Osiguranici mogu biti lica do navršenih 85 godina života.

U saradnji s prestižnom međunarodnom asistentskom kućom „Coris Assistance“(„April“), Kompanija „Dunav“ obezbedila je usluge medicinske asistencije i pokriće neophodnih medicinskih troškova u celom svetu, 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Ukoliko se dogodi slučaj pokriven osiguranjem, sve potrebne informacije dobićete na srpskom jeziku u ma koje doba dana ili noći pozivom na telefonski broj +381 11 3636 999, „Coris Assistance“, Beograd.

Nastojali smoda našim klijentima koji u akcijskom periodu, do 30. septembra, kupe individualnu ili porodičnu polisu putničkog zdravstvenog osiguranja, odnosno ugovore paket putnog osiguranja, odobrimo i dodatne pogodnosti:

- 10 odsto popusta na cenu međunarodne karte osiguranja, tako da zelena karta košta samo 1.800 dinara,

- 30 odsto popusta na premiju osiguranja pomoći na putu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu,

- 15 odsto popusta na premiju osiguranja kuće ili stana i stvari u domaćinstvu, s početkom trajanja osiguranja u akcijskom periodu, kaže Smiljković Stojanović.


Detaljne informacije o svim pogodnostima zainteresovani građani, osim na nekom od 600 prodajnih mesta Kompanije, mogu da dobiju i besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na broj 0800-386-286 ili putem mоbilnе mrеžе pоzivаnjеm brојеvа *386 286 ili *800.

Besplatna škola tenisa na terenima Novak

Teniski savez Srbije (TSS) predstavio je program razvoja teniskih škola koji bi trebalo da dovede do pojeftinjenja bavljenja ovim sportom. Program se realizije uz podršku Svetske teniske federacije (ITF) i namenjen je deci školskog uzrasta.

Predsednik TSS Mirko Petrović otkrio je da će od 1. jula do 1 septembra deca moći da se prijave kako bi besplatno trenirala na terenima "Novak".

-Tenis nij etradicionalan sport u Srbiji, ali je zahvaljujući Novaku Đokoviću, Ani Ivanović i ostalim igračima, postao jedan od najtrofejnijih. Želimo da iskoristimo ambijenti obogatimo bazu. Ne razmišljamo o vrhunskim rezultataima, već da što više dece imamo na terenima i da oni kro zovaj sport podignu kvalitet detinjstva, rekao je Petrović na konferenciji za medije.

On je dodao da naovajnačinsavezpokušava da privučevelikibrojdeceiomogućiim da uživaju u svemu što tenis kao sport pozitivno donosi.

- Uradićemo obuku i licenciranje trenera za program 10s. Pokušaćemo da uvedemo male međugradske lige kako bi sport učinile zanimljivijim i roditeljima smanjili troškove", rekao je Petrović.

Potpredsednik TSS Goran Đoković najavio je da će program biti sprovedeni van Beograda, na Kopaoniku, Zlatiboru i Staroj Planini.

Generalnisekretar TSS Dušan Olrandić istakao je značaj programa Evolution kopmanije Envolve 9, koji se smatra najnaprednijim u svetu.

- Pokušaćemo na razne načine da smanjimo cenu bavljenja ovim sportom.

Finansijska situacija je teška, ali možemo da učinimo mnogo toga. Svesnismo da tenis nije masovan kao drugi sportovi, ali bili bismo zadovoljni kada bi se udvostručio bro jdece u tenisu, zaključio je Orlandić.

Detaljnije informacije za interesovani mogu dobiti u Teniskom savezu Srbije, na sajtu: www.teniskisavez.com ili pozivanjem Dragana Ilića - glavnog kordinatora programa Tennis 10's na broj 0648081113.
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.