Plazma keks omiljeni proizvod po izboru potoršača

Izvor: RTS, 19.Jun.2020, 17:51

"Plazma keks" omiljeni proizvod po izboru potoršača

Nagrade "Moj izbor" koja se dodeljuju najboljim domačim proizvodima i brendovima uručena su na svečanosti u Skupštini grada Beograda. Titulu najomiljenijeg proizvoda poneo je plazma keks, doj je najomiljeniji proizvođač „Dijamant".
Zlatne plakete dobile su "Zlatiborac", „Dijamant", "Začin c" i "plazma keks", saopšteno je iz Skupštine grada.

Najviše glasova u svojim kategorijama i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nagradu "Moj izbor" osvojili su "Moja kravica", "Knjaz Miloš", Pošta Srbije, Dunav osiguranje, "Ždrepčeva krv", "Frikom", "Meriks" i "Forma ideale".
Priznanje "Moj izbor" dodeljuje se na osnovu glasova potrošača, u organizaciji Udruženja "Moja Srbija".
Pomoćnik gradonačelnika Andreja Mladenović rekao je da sve ono šta je urađeno tokom protekle decenije, koliko se dodeljuju ova priznanja, i nadalje treba da se nastavi i jača kako bi se podstakli svi oni koji se bave domaćom proizvodnjom.
Istovremeno, kako je naglasio, na taj način podstiče se i kvalitet domaćih proizvoda.
"Moja Srbija" je istrajala, zajedno sa građanima koji su ocenjivali domaće proizvode i brendove, i svake godine ta priznanja dobiju oni koji to i zaslužuju, dodao je Mladenović.
"Udruženje je insistiralo na tome da potrošači budu ti koji biraju i nije bilo žirija niti subjektivne ocene prilikom odlučivanja. Dakle, odlučivali su građani koji koriste proizvode, što je bio dodatni podsticaj da se razmišlja o potrebama potrošača i o kvalitetu proizvoda", naveo je Mladenović.
Svih ovih godina uvek je naglašavana važnost domaćih proizvođača kako bi dobili mesto koje im pripada, dodao je Mladenović.
Novim radnim mestima i kvalitetnim proizvodima doprinosite boljitku čitavog društva, poručio je Mladenović dobitnicima nagrada i čestitao im od srca.
Predsednik udruženja "Moja Srbija" Milan Ristić rekao je da je akcija "Moj izbor" pokrenuta 2010. godine, kao odgovor na svetsku ekonomsku krizu.
"Pozvali smo građane Srbije da kupuju domaće kvalitetne proizvode. U kriznim situacijama se najbolje vidi koliko je bitno da jedna država ima svoju proizvodnju. Nadam se da ćemo i ovu krizu lakše proći i da se neće mnogo osetiti u privredi Srbije", naveo je Ristić.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.