Izvor: Blic, 22.Jan.2024, 16:36

Osigurajte svoje vozilo – ni vreme ni novac sada nisu prepreka: Kasko sudar za samo dve-tri stotine dinara

Kada bi vas neko pitao šta možete sebi da priuštite za svega dve-tri stotine dinara mesečno, da li bi vaš odgovor bio sigurnost na putu tokom cele godine? Složićete se da većina ne bi tačno odgovorila na to pitanje, a umnogome je korisno to osvestiti. Ako je ovo privuklo vašu pažnju, biće vam važno da znate da upravo Kompanija „Dunav osiguranje“ nudi višestruko jeftiniju premiju osiguranja po kasko sudar polisi od prosečne cene kasko osiguranja.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Osigurajte svoje vozilo – ni vreme ni novac sada nisu prepreka

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2024

Kasko sudar za samo dve-tri stotine dinara..Kada bi vas neko pitao šta možete sebi da priuštite za svega dve-tri stotine dinara mesečno, da li bi vaš odgovor bio sigurnost na putu tokom cele godine? Složićete se da većina ne bi tačno odgovorila na to pitanje, a umnogome je korisno to osvestiti....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.