Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Feb.2023, 17:06

Akcije Jugoprevoza pogurale promet na Beogradskoj berzi

Ukupan dnevni promet Beogradske berze bio je 40,2 miliona dinara od čega je na prometu akcija kruševačkog Jugoprevoza ostvareno 24,4 miliona dinara.

U dnevnom berzanskom izveštaju navodi se da je indeks Belex15 ostvario rast od 0,48 procenta, a BelexLajn od 0,32 odsto.

Dnevni dobitnici su akcije Impol Sevala, koje su sa rastom od 1,89 odsto na kraju dana vredele 5.400 dinara, kao i akcije NIS-a koje su ostvarile rast od 1,14odsto i vredele su 710 dinara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Na listi dobitnika su i akcije Dunav Osiguranja, Aerodroma Nikola Tesla i kruševačkog Jugoprevoza.

Uz Jugoprevoz, među najtrgovanijim akcijama je NIS sa prometom od šest miliona dinara, te akcije Dunav Osiguranja, Impol Sevala i Aerodroma Nikola Tesla.
Pogledaj vesti o: Dunav osiguranje,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nedeljni promet berze 100,2 miliona dinara

Izvor: 24sedam.rs, 03.Feb.2023

Nedeljni dobitnici su akcije Žitopeka čiji je rast bio 19,54 odsto na 1.517 dinara, a sledi Metalac sa rastom od 3,54 odsto

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.