Vučić otvorio obnovljene mostove u opštini Koceljeva

Izvor: RTS, 01.Sep.2015, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić otvorio obnovljene mostove u opštini Koceljeva

Premijer Srbije Aleksandar Vučić otvorio je u selu Ljutice, kod Koceljeve, obnovljeni most na reci Tamnavi, koji je potpuno porušen u prošlogodišnjim majskim poplavama. Otvoren je i obnovljeni most u selu Družetić na reci Ub.
Otvaranju mosta su prisustvovali su i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i vršilac dužnosti direktora "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak.

Predaji na upotrebu obnovljenog mosta prisustvovao je i veliki broj meštana Ljutice, kao i okolnih sela.
Uz betonski most širok osam i dug 19 metara urađeno je i 500 metara asfalta do regionalnog puta a za sedam dana obećao je premijer, u Ljuticama će uraditi još 400 metara do kuća u zaseoku s druge strane mosta. 
Vučić je zatim svečano otvorio i obnovljeni most u selu Družetić, na reci Ub.
Ispunjena je želja i Slavka Milojevića da se u Družetiću napravi most uništen u majskim poplavama. Zahvalni deda Slavko i brojni meštani dočekali su premijera na novoizgrađenom prelazu. 
"Ja vam se zahvaljujem u ime naroda Družetića što ste nam put i most uradili", kaže Slavko Milojević iz Družetića.
Kada su ekonomski pokazatelji dobri onda može i da se rade putevi i ulaže u proizvodnju, rekao je premijer i obećao da će u Družetiću gde će ove godine osušiti 100 tona šljiva, dva kilometra asfalta uraditi naredne godine, a urediće i korito Uba.
"Ovo je koštalo 50 miliona dinara i nas nije koštalo ništa, mi kao mala opština ovo ne bi mogli da uradimo a mnogo znači za naš narod i naše selo", ističe predsednik Skupštine opštine Koceljeva Veroljub Matić.
 

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.