Izvor: Danas, 18.Avg.2022, 11:46

UKC Niš: Primljeni otac i dvoje dece za koje se sumnja da su se otrovali bunikom

Dečak (3) i devojčica (6), kao i njihov otac (34), primljeni su Univerzitetski klinički centar Niš sa kliničkom slikom koja je pri prijemu ukazivala na trovanje bunikom, saopštila je ova zdravstvena ustanova.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

SLUČAJ TROVANJA BUNIKOM OCA I DECE IZ NIŠA ISPITUJE I POLICIJA Prvi rezultati pokazuju da je otrovna biljka bila u heljdinom brašnu, zvaničnih rezultata JOŠ NEMA

Izvor: Blic, 18.Avg.2022

Otac i dvoje dece koji su prekjuče primljeni u UKC Niš sa simptomima trovanja, prema prvim informacijama, otrovali su se kačamakom od heljdinog brašna, koje su konzumirali neposredno pre nego što su ispoljili simptome trovanja. U heljdinom brašnu se, kako se sumnja, nalazila bunika!

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.