U prvih deset meseci neto dobit „Nikole Tesle“ 2,77 milijardi dinara, I treći kvartal godine profitabilan

Izvor: TangoSix.rs, 25.Okt.2018, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U prvih deset meseci neto dobit „Nikole Tesle“ 2,77 milijardi dinara, I treći kvartal godine profitabilan

Prema najnovijem Finansijskom izveštaju, Aerodrom Nikola Tesla i u trećem kvartalu tekuće godine nastavlja sa profitabilnim poslovanjem, saopšteno je sa „Tesle“.
Kako navode, u periodu jul-septembar 2018. godine poslovni dobitak iznosio je oko 1,7 milijardi dinara, što je 5% bolje nego u trećem kvartalu 2017. godine.
– Pri tome su u spomenutom periodu poslovni prihodi (3,29 milijardi dinara) bili više nego dvostruko veći u odnosu na poslovne rashode (1,59 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu TangoSix.rs << dinara).
Takođe, prema kumulativnim podacima za prvih devet meseci 2018. godine, i ukupni i poslovni prihodi uvećani su po 11% u odnosu na prva tri kvartala prethodne godine. Od početka ove godine do sada „Nikola Tesla“ je ostvario neto dobit od 2,77 milijardi dinara, što je 3,1% više u odnosu na isti period prošle godine. – objašnjavaju sa beogradskog aerodroma.

The post U prvih deset meseci neto dobit „Nikole Tesle“ 2,77 milijardi dinara, I treći kvartal godine profitabilan appeared first on Tango Six.

Nastavak na TangoSix.rs...






Povezane vesti

Beogradski aerodrom ostvario dobitak od 1,7 milijardi dinara

Izvor: RTS, 25.Okt.2018

Aerodrom "Nikola Tesla" je u periodu jul-septembar ove godine ostvario poslovni dobitak od oko 1,7 milijardi dinara, što je pet odsto bolja dobit nego u trećem kvartalu prošle godine. . U tom periodu, poslovni prihodi od...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TangoSix.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TangoSix.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.