Telekom Srbija postao vlasnik Kopernikusa

Izvor: RTS, 05.Nov.2018, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Telekom Srbija" postao vlasnik "Kopernikusa"

Kompanija "Telekom Srbija" saopštila je da je zvanično postala vlasnik 100 odsto udela "Kopernikusa", drugog po veličini kablovskog operatora u Srbiji.
Tom akvizicijom "Telekom" je povećao svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto, a učešće na tržištu televizije za sedam odsto.

Od sada će i korisnici "Kopernikusa" >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža "Telekom", a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala, saopštio je "Telekom".
"Kopernikus" ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.
Poslovni planovi "Telekoma", koji predviđaju i akviziciju kablovskih opeatora, usmereni su ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta, navodi se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Telekom Srbija postao vlasnik kablovskog operatora Kopernikus Technology

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018

Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela u Kopernikus Tećnology, drugom po veličini kablovskom operatoru u Srbiji...Realizovanom akvizicijom, Telekom Srbija je povećala svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto, a učešće na tržištu televizije za sedam odsto,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.