Telekom Srbija postao vlasnik kablovskog operatora Kopernikus Technology

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Nov.2018, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telekom Srbija postao vlasnik kablovskog operatora Kopernikus Technology

Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela u Kopernikus Tećnology, drugom po veličini kablovskom operatoru u Srbiji.

Realizovanom akvizicijom, Telekom Srbija je povećala svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto, a učešće na tržištu televizije za sedam odsto, saopšteno je iz te najveće telekomunikacione >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kompanije u Srbiji.

I korisnici Kopernikus Tećnology će od sada, kako se navodi, imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža Telekom Srbija, a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.

Kopernikus Tećnology ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Intenzivan rast korisničke baze od preko 25 odsto u poslednje dve godine, ubrzana digitalizacija i izgradnja optičke infrastrukture, stvorila je od ove kompanije najperspektivnijeg kablovskog operatora u regionu, navodi se u saopštenju.

Telekom Srbija radiće na tome da pored postojećih kanala dodatno obogati ponudu televizijskih sadržaja dosadašnjim korisnicima Kopernikus Tećnology.

Iz Telekoma podsećaju da su poslovni planovi Telekoma Srbija, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatora, usmereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta.

Pratite nas i na instagramu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Telekom Srbija stoprocentni vlasnik Kopernikus Technology

Izvor: SEEbiz.eu, 05.Nov.2018

BEOGRAD – Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela u Kopernikus Technology, drugom po veličini kablovskom operatoru u Srbiji...Realizovanom akvizicijom, Telekom Srbija je povećala svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto, a učešće na tržištu televizije...

Nastavak na SEEbiz.eu...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.