TRAMP UDARA NA IRAN NOVIM SANKCIJAMA: To će ih sprečiti da razviju nuklearnu bombu, a vojni akcija je i dalje jedna od opcija!

Izvor: Kurir, 22.Jun.2019, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TRAMP UDARA NA IRAN NOVIM SANKCIJAMA: To će ih sprečiti da razviju nuklearnu bombu, a vojni akcija je i dalje jedna od opcija!

Američki predsednik Donald Tramp je rekao da će dodatne sankcije sprečiti Iran da razvije nuklearnu bombu, ali da je vojna akcija protiv Teherana i dalje opcija.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"HAJDE DA OD IRANA NAPRAVIMO VELIKU DRŽAVU" Tramp najavio nove sankcije

Izvor: Blic, 22.Jun.2019

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da će uvesti dodatne sankcije Iranu da bi sprečio Teheran da pribavi nuklearno oružje, a da je vojna akcija i dalje jedna od opcija.

Nastavak na Blic...

TRAMP PORUČIO: Napad na Iran je i dalje „na stolu“

Izvor: Večernje novosti, 22.Jun.2019

Predsednik Donald Tramp izjavio je da još uvek razmatra vojnu akciju protiv Irana zbog rušenja bespilotnog nadzornog drona, rekavši da je upotreba sile "uvek na stolu dok ne rešimo ovo pitanje" Predsednik Donald Tramp izjavio je da još uvek razmatra vojnu akciju protiv Irana...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.