Sutra protest sindikata javnih službi

Izvor: Blic, 24.Mar.2011, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra protest sindikata javnih službi

Sindikati javnih službi i državnih organa Srbije najavili su da će sutra u podne održati protest "Ustaje Srbija" na Trgu Nikole Pašića u Beogradu.

Protestna kolona će krenuti sa Trga Nikole Pašića, proći će centralnim gradskim ulicama. Oni će u zgradi Predsedništva Srbije predati otvoreno pismo predsedniku Borisu Tadiću, a protest će se zatim nastaviti ispred zgrade Vlade Srbije.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije Leonardo Erdelji poručio je da bi trebalo da sutra bude potpuna obustava rada. On je, međutim, rekao da ne zna kako će to biti od ponedeljka.

Erdelji je kazao da gaji iluzije da će sve škole sutra obustaviti rad i da su sindikati spremni u svako doba za pregovore sa ministarstvom.

Organizatori protesta su Unija sindikata prosvetnih radnika Srbije, Granski sindikat prosvetnih radnika Nezavisnost, Sindikat radnika u prosveti Srbije, USS "Sloga - Sindikat organizacija pravosudnih organa Srbije" USS "Sloga - Sindikat državne uprave", Granski sindikat pravosuđa, uprave i policije "Nezavisnost", Policijski sindikat Srbije, Novi sindikat zdravstva Srbije i Granski sindikat zdravstva i socijalne zaštite "Nezavisnost".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.