STRUJNA AFERA: EPS DAO DVA MILIONA EVRA ZA REKLAME

Izvor: Kurir, 09.Mar.2012, 08:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

STRUJNA AFERA: EPS DAO DVA MILIONA EVRA ZA REKLAME

Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije tražila od Vlade da ispita troškove Elektroprivrede za sponzorisanje Čolinog koncerta

BEOGRAD - Neophodna provera!

Predsednica Saveta za borbu protiv korupcije Verica Barać u otvorenom pismu premijeru Mirku Cvetkoviću zatražila je da se ispita u koje reklamne svrhe je Elektroprivreda Srbije prošle godine potrošila 200 miliona dinara.

Ona je naglasila da Savet od >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << EPS nije dobio odgovor koliko je para potrošeno na sponzorisanje koncerta Zdravka Čolića na Ušću, kao i na njegovu promociju tokom 2011.

Adis Gojak: Dali su nam milion

Adis Gojak, menadžer Zdravka Čolića, kaže da bi on voleo da se ispita na šta je EPS potrošio pare, pošto, kako tvrdi, na Čolu nije potrošio više od milion dinara.

- U oktobru smo na inicijativu EPS potpisali protokol o saradnji koji je podrazumevao da oni otkupe 300.000 DVD-ija za 100 dinara po komadu, ali je Čolić od toga odustao da ne bi ispalo da zarađuje na tome - kaže Gojak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.