PREMINUO SRPSKI GLUMAC, koga je brutalno pretukao komšija!

Izvor: BKTV News, 12.Mar.2018, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PREMINUO SRPSKI GLUMAC, koga je brutalno pretukao komšija!

Uprkos naporima lekara, preminuo je jutros u bolnici.

Penzionisani pozorišni glumac Vasa Spasojević (72), koga je 17. februara, kako se sumnja brutalno pretukao komšija, preminuo je jutros u 8.45 časova u Kliničkom centru u Nišu.

Spasojević je podlegao teškim povredama uprkos naporima lekara niškog Kliničkog centra da mu spasu život.

"Pacijent je od početka imao jako teške povrede glave. Zadobio je prelom lobanje sa utisnućem kostiju, krvarenje >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u mozgu i hematom. Operisan je nakon čega je rađena i dodatna reintervencija ali se njegovo stanje pogoršalo nakon čega je podlegao povredama", kaže direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra u Nišu prof. dr Radmilo Janković.

Podsetimo, Spasojevića je u Gamzigradskoj banji, kako se sumnja 17. februara u večernjim satima brutalno pretukao komšija koji mu je dugovao novac, nakon čega ga je odvukao u obližnju šumu da ga zakopa, misleći da je mrtav.

Glumac je prebačen iste noći u KC u Nišu gde je operisan, ali se od tada nalazio u komi.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Preminuo pretučeni zaječarski glumac

Izvor: Večernje novosti, 12.Mar.2018

Vasa Spasojević (72), glumac u penziji iz Zaječara, koga je ispred porodične kuće u Gamzigradskoj Banji zverski pretukao komšija Dušan Jovanović (58), podlegao je danas povredama VASA Spasojević (72), glumac u penziji iz Zaječara, koga je ispred porodične kuće u Gamzigradskoj...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.