Preminuo pretučeni zaječarski glumac

J. Ć.

12. 03. 2018. u 21:51

Vasa Spasojević (72), glumac u penziji iz Zaječara, koga je ispred porodične kuće u Gamzigradskoj Banji zverski pretukao komšija Dušan Jovanović (58), podlegao je danas povredama

Преминуо претучени зајечарски глумац

Vasa Spasojević

VASA Spasojević (72), glumac u penziji iz Zaječara, koga je ispred porodične kuće u Gamzigradskoj Banji zverski pretukao komšija Dušan Jovanović (58), podlegao je danas povredama, potvrđeno je u niškom kliničkom centru za "Novosti". Posle više operacija i gotovo mesec dana u komi, nesrećni glumac je preminuo.

Zaječarskog glumca Narodnog pozorišta je, ispred porodične kuće u kojoj je živeo sam, 19. februara oko 23 sata pretukao komšija s kojim je i lane imao razmirice, a zatim pokušao da ga živog zakopa u šumu. Njegova komšinica Ljubinka Marinković, koja je videla stravičan prizor, o svemu je odmah obavestila policiju, međutim, kada su došli na lice mesta, Spasojević je već ležao u strašnim mukama.

Spasojević je s nasilnikom bio u lošim odnosima zbog ranijeg sudskog spora sa njim. Kao osumnjičeni za ovaj napad, Jovanović je uhapšen i zadržan u pritvoru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Budimir

13.03.2018. 12:30

Steta sto se ljudi Po stare dane ubijaju . Neznam kakav daje Problem Moze usmeno Da se resi .