Preminuo glumac kog je pre mesec dana pretukao komšija

Izvor: Vesti-online.com, 13.Mar.2018, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preminuo glumac kog je pre mesec dana pretukao komšija

Penzionisani pozorišni glumac Vasa Spasojević (72), koga je 17. februara, kako se sumnja brutalno pretukao komšija, preminuo je u ponedeljak u Kliničkom centru u Nišu.

Spasojević je podlegao teškim povredama uprkos naporima lekara niškog Kliničkog centra da mu spasu život.

- Pacijent je od početka imao jako teške povrede glave. Zadobio je prelom lobanje sa utisnućem kostiju, krvarenje u mozgu i hematom. Operisan je nakon čega je rađena i dodatna reintervencija >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ali se njegovo stanje pogoršalo nakon čega je podlegao povredama - kaže direktor Klinike za anesteziju i intenzivnu terapiju Kliničkog centra u Nišu prof. dr Radmilo Janković.

Spasojevića je u Gamzigradskoj banji, kako se sumnja, 17. februara u večernjim satima brutalno pretukao komšija koji mu je dugovao novac, nakon čega ga je odvukao u obližnju šumu da ga zakopa, misleći da je mrtav.

Glumac je prebačen iste noći u KC u Nišu gde je operisan, ali se od tada nalazio u komi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.