MAKEDONSKA TUŽITELJKA PRETILA SUDIJI: Istrešću iz gaća sve članove sudskog veća

Izvor: Kurir, 20.Nov.2019, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MAKEDONSKA TUŽITELJKA PRETILA SUDIJI: Istrešću iz gaća sve članove sudskog veća

Apelacioni sud u Skoplju je danas saopštio da je tužiteljka za organizovani kriminal Vilma Ruskoska u SMS-poruci jednom od sudija zapretila da će "finansijskom istragom iz gaća istresti" sve članove sudskog veća koje je odlučilo da bivša specijalna tužiteljka Katica Janeva bude puštena u kućni pritvor.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Tužiteljka najavila finansijsku istragu sudija koji su pustili Janevu u kućni pritvor

Izvor: NoviMagazin.rs, 21.Nov.2019, 01:09

Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska večeras je, nezadovoljna puštanjem opužene u slučaju "Reket" Katice Janeve u kućni pritvor, najavila finansijsku istragu za sudije Apelacionog suda koji su doneli tu odluku..."Rešenje za Janevu nismo dobili. Ali, mi smo dali...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.