KRITIČNO U ŠAPCU: Potrebni dobrovoljci za tri kritične tačke odbrane grada

Izvor: NaDlanu.com, 19.Maj.2014, 16:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRITIČNO U ŠAPCU: Potrebni dobrovoljci za tri kritične tačke odbrane grada

Čevrntija, Crpna pumpa i Revenica u riziku, Krizni štab poziva dobrovoljce da spasu grad.

Krizni štab za vanredne situacije Grada Šapca poziva sve radno sposobne građane da se hitno jave na lokaciju Kasarne ili sportske hale „Zorka“, gde ih čekaju autobusi, javlja TV AS iz Šabca.

Dobrovoljci su potrebni radi odlaska na kritične tačke - Čevrntija, Crpna pumpa i Revenica, gde se bije odsudna bitka za odbranu grada.

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BITKA ZA ŠABAC: Potrebni dobrovoljci za tri kritične tačke odbrane grada!

Izvor: NaDlanu.com, 19.Maj.2014

Čevrntija, Crpna pumpa i Revenica u riziku, Krizni štab i načelnik Generalštaba pozivaju dobrovoljce da spasu grad...Krizni štab za vanredne situacije Grada Šapca poziva sve radno sposobne građane da se hitno jave na lokaciju Kasarne ili sportske hale „Zorka“, gde ih čekaju autobusi, javlja...

Nastavak na NaDlanu.com...

HITNO: Vranje traži dobrovoljce za odbranu Kraljeva

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2014

Grad Vranje saopštio je u ponedeljaak uveče da se hitno traže dobrovoljci za odbranu Kraljeva od poplava. Grad Vranje organizovaće besplatan prevoz, a polazak je u utorak ujutru. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na telefon 017/ 402 300 ili 064/ 890 78 63. Kontakt osoba je Mića Mladenović. Rukovodstvo...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.