Jesenji festival zdravlja u četvrtak u Beogradu

Izvor: Akter, 21.Sep.2015, 13:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenji festival zdravlja u četvrtak u Beogradu

Jesenji Festival zdravlja, dvanaesti po redu, održaće se u četvrtak i petak u Domu omladine u Beogradu pod sloganom "Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje", saopšteno je danas

Na konferenciji za novinare organizatori su najavili da će festival biti posvećen rekreaciji u 21. veku, a da će posetioci moći da ga posete od 10 do 20 sati.

Glavni promoter festivala, lekarka Nada Macura, izjavila je danas će u okviru manifestacije biti predstavljeno oko 80 izlagača, >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << a da predavanja obuhvataju više od 110 tema vezanih za zdravlje i zdrav život, dok će više od 1.300 ludi učestvovati u programima na bini.

Na manifestaciji pod nazivom "Lili apoteke" učestvovaće domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, proizvođači zdravih proizvoda, etno sela, kao i svi koji se bave zdravim stilom života.

Građani će moći da obave besplatni pregled opšteg zdravstvenog stanja i pritiska, merenje nivoa šećera u krvi, zuba, pregled stanja kože, nutricionistički pregled, kao i pregled iz kvantne medicine i holistički pregled.

U okviru festivala za decu biće organizovan "Vrapčić dečiji kutak" gde će oni moći da crtaju i zabave se, a biće predstavljen i projekat "Bolnica za medvediće", gde će deca donositi igračke na "pregled" sa ciljem da kroz razgovor sa medicinarima i studentima prevaziđu strah od "belih mantila".

Zaštitno lice festivala, šampionka u fitnesu Jelena Vasović, pozvala je građane da posete manifestaciju uz poruku da je zdravlje ključ svakog uspeha.

Ona je dodala da je Festival posvećen rekreaciji u 21. veku, jer je "svima cilj da se što bolje uskladi privatan život s poslovnim i pri tome ostane zdrav i pozitivan".

Svečano otvaranje Festivala zdravlja održaće se u četvrtak u 11 časova, kada će se obratiti predstavnici najvažnijih zdravstvenih i sportskih institucija u zemlji.

Ulaz na Festival je besplatan.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FESTIVAL ZDRAVLJA: Učinite nešto dobro za svoje zdravlje

Izvor: NaDlanu.com, 21.Sep.2015

U četvrtak i petak, 24. i 25. septembra 2015. godine od 10 do 20 h, u Domu omladine (Makedonska ulica 22) u centru Beograda biće održan 12. Jesenji „Lilly apoteke” Festival zdravlja Beograd 2015, pod sloganom "Učinite danas nešto dobro za svoje zdravlje"...Na manifestaciji će učestvovati domovi...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.