Ispred Pinka učesnici protesta pokreta Dveri, Zdrave Srbije i Sloge

Izvor: Blic, 16.Sep.2017, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ispred Pinka učesnici protesta pokreta Dveri, Zdrave Srbije i Sloge

Okupljanje učesnika protesta "Ovako više ne može" koji organizuju pokret Dveri, Zdrava Srbija i sindikat "Sloga" počelo je danas oko 14 sati ispred zgrade Televizije Pink u Beogradu.

Okupljeni nose državne zastave i zastave svojih pokreta, zvižde pištaljkama, uzvikuju "Ua!", dok se iz dvorišta televizije Pink čuje klasična muzika.

Nose i transparente s precrtanim znakom Pinka, kao i s natpisima "Dosta nam je mraka", "Lepi Mića šampion", "Maca diskrecija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << do pobede".

U dvorište zgrade televizije Pink izašao je vlasnik Željko Mitrović koga su učesnici protesta dočekali uzvikujući "Ubico!" i "Narkomane!".

Iz zgrade Pinka su izašle devojke u narodnoj nošnji koje su učesnicima protesta delile vodu i banane.

Skup obezbeđuju redari, a učesnici protesta blokirali su saobraćaj ispred zgrade Pink iz pravca Vojno-medicinske akademije do Bolnice "Dr Dragiše Mišović Dedinje".

Pokret Dveri, Zdrava Srbija - koju predvodi predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović i sindikat "Sloga" najavili su da će na protestu tražiti i bolji položaj radnika u Srbiji, "razbijanje medijskog mraka", a protive se, kako su Dveri navele, i "izdaji" Kosova.

Protest će se popodne nastaviti ispred zgrade Vlade Srbije, a večeras ispred Radio-Televizije Srbije u vreme "Dnevnika 2", te se teškoće u saobraćaju očekuju i na tim mestima i između njih.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Incident na protestu Dveri, napadnuta novinarka Pinka

Izvor: Beta, 16.Sep.2017

Na današnjem protestu Dveri i Zdrave Srbije ispred televizije Pink došlo je do incidenta kada je jedan od učesnika skupa fizički napao novinarku te televizije Gordanu Uzelac posle čega je došlo do opšteg komešanja. Kako je javila reporterka agencije Beta, obezbedjenje televizije Pink je gurnulo...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.