Izvor: 24sedam.rs, 07.Maj.2023, 22:34

Doktor koji je čekao žrtve masakra: "Nakon prijema pacijenata zavladao je muk, kolega traži dete, a ja ne znam da li da ga pozovem"

Dr Aleksandar Knežević, specijalista neurohirurg na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj navodi da je devojčica koja se nalazi i dalje u teškom stanju

Nastavak na 24sedam.rs...






Povezane vesti

"U TIRŠOVOJ JE ZAVLADAO MUK" Ispovest lekara koji je primio devojčicu sa ustrelnom ranom na glavi: "Bilo je masovno krvarenje, direktno smo otišli u salu"

Izvor: Blic, 08.Maj.2023, 16:25

Dr Aleksandar Knežević, specijalista neurohirurgije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, opisao je celu dramu koja je usledila u Tiršovoj kada su počela da pristižu deca povređena u pucnjavi u vračarskoj školi.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sedam.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sedam.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.