Izvor: Blic, 08.Maj.2023, 16:25

"U TIRŠOVOJ JE ZAVLADAO MUK" Ispovest lekara koji je primio devojčicu sa ustrelnom ranom na glavi: "Bilo je masovno krvarenje, direktno smo otišli u salu"

Dr Aleksandar Knežević, specijalista neurohirurgije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, opisao je celu dramu koja je usledila u Tiršovoj kada su počela da pristižu deca povređena u pucnjavi u vračarskoj školi.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Muk u Tiršovoj": Neurohirurg opisao u kakvom su stanju bila deca nakon masakra

Izvor: B92, 08.Maj.2023

Dr Aleksandar Knežević, specijalista neurohirurgije na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, opisao je celu dramu koja se desila u Tiršovoj tog dana...Dana kada su počela da pristižu deca povređena u pucnjavi u vračarskoj školi...On se juče u gostovanju na RTS-u prisetio te srede ujutru,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.