Izvor: Danas, 17.Feb.2022, 14:01

Dodela odlikovanja – privatna zabava o trošku građana Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodelio je prekjuče, između ostalih, Srebrnu medalju za izuzetne zasluge u javnim delatnostima novinaru TV Prva Gvozdenu Nikoliću. Deo javnosti takva odluka je prilično iznenadila, jer je Nikolić, osim po jasnoj prorežimskoj orijentaciji kojom se rukovodi u novinarskom poslu, poznat i po načinu komunikacije sa neistomišljenicima, pretnjama, psovkama i uvredama.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Georgiev: Odlikovanjem Arene, Vučić je odlikovao koruptivne poslove

Izvor: Danas, 17.Feb.2022

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić odlikovao je kanal Arenu zlatnom medaljom “za izuzetne zasluge u javnim delatnostima posebno u oblasti sportskog informisanja”. Arena je pažnju šire javnosti privukla time što će u narednih šest godina emitovati utakmice Premijer lige, a prava za prenos otkupio...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.