DRAMATIČNO U BiH, NOVA IZLIVANJA REKA: Poplavio Vrbas kod Banjaluke i Sana kod Prijedora! Vodostaj raste 10 cm na sat! (VIDEO)

Izvor: Kurir, 14.Maj.2019, 08:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMATIČNO U BiH, NOVA IZLIVANJA REKA: Poplavio Vrbas kod Banjaluke i Sana kod Prijedora! Vodostaj raste 10 cm na sat! (VIDEO)

U banjalučkom naselju Lazarevo, noćas oko 1.30 izlio se Vrbas, dok se u Prijedoru izlila Sana. Kako prenosi lokalna ATV televizija, nivo vode nastavlja da raste, i to 10 centimetara po satu.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bitka s poplavama u BIH: Naselja odsečena od sveta FOTO

Izvor: Mondo, 14.Maj.2019

Obilna kiša u Bosni i Hercegovini prouzrokovala je poplave na severu i centralnim delovima te države, pojedina naselja su odsečena, a građani prijavljuju probleme u snabedavanju vodom i strujom, javljaju mediji...Foto: MONDO/Vedran Ševčuk..Reke koje su se izlile na severu Bosne i Hercegovine prouzrokovale...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.