Izvor: Blic, 09.Okt.2019, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DEJANOV RECEPT ZA BRZU I DOBRU ZARADU Detaljno je sve izračunao i isplanirao, posla ima, ali se isplati

Mala poljoprivredna gazdinstva koja obrađuju oko desetak hektara zemlje su najbrojnija u srpskim selima. Njima je najteže, kažu agroekonomisti, da se specijalizuju za jednu oblast proizvodnje koja će im donositi dohodak dovoljan za podmirenje životnih troškova članova domaćinstva, ali i omogućiti investiranje svih tekućih agrarnih poslova.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

PROVEREN RECEPT ZA BRZU I DOBRU ZARADU: Ovaj posao na poljoprivrednom gazdinstvu donosi veliki PROFIT

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Okt.2019

Kojom proizvodnjom da se bave mala poljoprivredna gazdinstva, a da imaju brzu i solidnu zaradu?..Mala poljoprivredna gazdinstva koja obrađuju oko desetak hektara zemlje su najbrojnija u srpskim selima. Njima je najteže, kažu agroekonomisti, da se specijalizuju za jednu oblast proizvodnje koja će...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.