Bez prijema na kovid odeljenjima čačanske bolnice: Ukupno hospitalizovano troje pacijenata

Izvor: B92, 19.Jun.2021, 16:38

Bez prijema na kovid odeljenjima čačanske bolnice: Ukupno hospitalizovano troje pacijenata

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno je hospitalizovano troje pacijenata, a niko od njih nije priključen na respirator.

Tokom protekla 24 sata nije bilo prijema, a dva kovid pacijenta otpuštena su kući a jedan tranpsortovan u Kragujevac. U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 16 pregleda, od čega je šest prvih pregleda, prenosi RINA.

Od 169 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 8, iz Gornjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Milanovca od 25 uzoraka pozitivnih je 2, iz Lučana od 6 uzoraka pozitivnih nema, i iz Ivanjice od 18 uzoraka pozitivnih nema. Ukupno 10 pozitivnih od 218 uzoraka.

Juče je vakcinisano je ukupno 429 lica, od toga prvom dozom vakcine vakcinisano je 72 lica ( nezakazane vakcinacije), a 357 lica primilo je drugu dozu vakcine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Blagi porast novozaraženih u Čačku

Izvor: B92, 20.Jun.2021, 12:30

Na kovid odeljenjima čačankse bolnice trenutno je hospitalizovano pet pacijenata, a niko od njih nije na respiratoru niti u respiratornom centru...Tokom protekla 24 sata dva kovid blesnika primljena su na bolničko lečenje, a otpusta nije bilo. U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.