Blagi porast novozaraženih u Čačku

Na kovid odeljenjima čačankse bolnice trenutno je hospitalizovano pet pacijenata, a niko od njih nije na respiratoru niti u respiratornom centru.

Izvor: RINA

Nedelja, 20.06.2021.

12:28

Blagi porast novozaraženih u Čačku
Foto: RINA

Tokom protekla 24 sata dva kovid blesnika primljena su na bolničko lečenje, a otpusta nije bilo. U prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je 14 pregleda, od čega je 9 prvih pregleda, prenosi RINA.

Od 145 uzoraka iz Čačka pozitivnih je 8, iz Gornjeg Milanovca od 36 uzoraka pozitivnih je 3, iz Lučana od 4 uzorka pozitivnih nema, i iz Ivanjice od 10 uzoraka pozitivnih nema. Ukupno 11 pozitivnih od 195 uzoraka.

Juče je vakcinisano je ukupno 356 lica, od toga prvom dozom vakcine vakcinisano je 139 lica ( nezakazane vakcinacije), a 217 lica primilo je drugu dozu vakcine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: