Želi da je svi ostave na miru - Melanija Tramp se POVLAČI IZ JAVNOSTI!?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 13:01

"Želi da je svi ostave na miru" - Melanija Tramp se POVLAČI IZ JAVNOSTI!?

Izvor navodi da joj je dosta svega.

Bivša američka prva dama Melanija Tramp živi u kalifornijskoj vili okružena uskim krugom bliskih prijatelja i rodbine, a u skorije vreme nema nameru da se pojavljuje u javnosti.

Usled nedavnog hapšenja Donalda Trampa, te čitanje optužnice od 34 tačke na američkom sudu, Melanija Tramp je odlučila da se u potpunosti povuče iz javnosti.

Iako je optužen za podmićivanje porno zvezde Stormi Daniels, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tek mu sledi suđenje, Donald Tramp ne odustaje od svoje kampanje za ponovne izbore za američkog predsednika, samo što će ovoga puta to će morati učiniti bez podrške svoje supruge.

- Melanija nije spremna biti deo suprugovih političkih aktivnosti, želi da je svi ostave na miru - pojasnio je izvor za magazin ''People'', prenosi tportal.hr.

Bivša prva dama Amerike navodno je započela samostalan život u zajedničkoj vili na Floridi, te se onde drži podalje od supruga kojem nije spremna da oprosti aferu koju je imao u trenucima kada je njihov sin imao 4 meseca.

O lošim odnosima svedoči i nedavno obraćanje Donalda Trampa u kojem je zahvalio članovima porodice, izostavivši Melaniju s liste značajnih osoba.

Usled svega, nije čudno što je 52-godišnja rođena Slovenka odlučila da se povuče u intimu doma i makne se sa budnog oka javnosti koja prati svaki njen korak, očekujući nove vesti o bračnoj krizi kroz koju Trampovi trenutno prolaze.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.