VIŠE NIJE NEDODIRLJIV, ČINIO JE MNOGO GORE STVARI Zvezda iz filmova za odrasle SUROVA prema Trampu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2023, 12:54

"VIŠE NIJE NEDODIRLJIV, ČINIO JE MNOGO GORE STVARI" Zvezda iz filmova za odrasle SUROVA prema Trampu

Kako kaže, trebalo je ranije da ga uhvate

Glumica iz filmova za odrasle Stormi Danijels, kojoj je bivši predsednik SAD Donald Tramp navodno isplatio novac u vreme predsedničke kampanje 2016. godine, da ne bi govorila o njihovoj seks aferi deceniju ranije, izjavila je da podizanje optužnice protiv njega pokazuje da on više nije nedodirljiv.

U prvom intervjuu pošto je velika porota suda u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Njujorku podigla optužnicu protiv Trampa, Stormi Danijels, kojoj je pravo ime Stefani Kliford, takođe je izrazila bojazan da bi čitav slučaj mogao da dovede do nasilja.

Velika porota na Menhetnu izglasala je optužnicu protiv Trampa nakon meseci saslušavanja dokaza o isplati 130.000 dolara zvezdi u poslednjim danima predizborne kampanje 2016. godine.

Tramp je prvi bivši američki predsednik koji se suočava s optužnicom za krivična dela, što je dovelo u pitanje njegovu predsedničku kandidaturu 2024. On tvrdi da je potpuno nevin i optužuje okružnog tužioca Alvina Brega da pokušava da nanese štetu njegovoj predsedničkoj kandidaturi.

Danijels je u intervjuu za Tajms izjavila da je slučaj protiv Trampa "epskih" razmera i da je "ponosna" zbog optužbi.

- On je učinio još mnogo gorih stvari da je trebalo ranije da ga uhvate - smatra Danijels. Prema njenim rečima, druga strana slučaja je što će to "nastaviti da deli ljude i diže ih na oružje".

- Koji god da bude ishod, to će izazvati nasilje i biće povređenih i mrtvih. Postoji potencijal da mnogo dobrog proistekne iz ovog. Ali kako god, mnogo lošeg će, takođe, biti ishod toga - rekla je Danijels.

Ona tvrdi da je dobila brojne pretnje smrću otkako je progovorila protiv Trampa, ali da je "naročito zastrašujuće" što sam bivši predsednik "podstiče na nasilje i ohrabruje ga".

Tramp će se predati njujorškim vlastima u utorak, a njegov advokat Džo Tapokina potvrdio je da na saslušanju neće imati lisice. Zasad nisu objavljeni navodi optužnice, koja, kako saznaje CNN, sadrži više od 30 tačaka u vezi s poslovnom prevarom.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Mediji: Tramp će se suočiti sa najmanje jednom krivičnom prijavom

Izvor: Vostok.rs, 01.Apr.2023

  Bivši američki predsednik Donald Tramp suočiće se sa najmanje jednom optužbom za krivično delo, javio je Asošiejted pres, pozivajući se na ljude koji su upoznati sa tim.. Kako navodi agencija, brojne optužbe protiv Trampa uključuju falsifikovanje poslovnih zapisa. Trampov dolazak u...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.