Usijale se društvene mreže: Tramp ne zna reči himne?! (FOTO, VIDEO)

Izvor: BKTV News, 09.Jan.2018, 12:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Usijale se društvene mreže: Tramp ne zna reči himne?! (FOTO, VIDEO)

Američki predsednik Donald Tramp prisustvovao je ragbi utakmici između Univerziteta Džordžija i Alabama. Ali, ono što se dogodilo na utakmici izazvalo je budne reakcije.

Naime, na društvenim mrežama i u tamošnjim medijima, Tramp je kritikovan da se nije najbolje snašao sa rečima himne, tačnije da ih ne zna.

President Donald Trump provoked his own national anthem controversy on Monday night by appearing to mumble and stumble his way through the >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << words to the Star Spangled Bannerhttps://t.co/wnsH8EyOX6 pic.twitter.com/iEhP3fCpGG

Ovaj događaj je izazvao salvu komentara, a kako navode svetski mediji, u zakonu o zastavi ne pominje se da li predsednik za vreme intoniranja himne treba da peva himnu.

Donald Trump looked like he was struggling with the words on the National Anthem for a min there pic.twitter.com/0q03Vt4w3e

Vreme BAŠ LUDUJE: U SAHARI pada SNEG! (VIDEO, FOTO)

Dok je utakmica trajala, nekoliko desetina demonstranata okupilo se ispred stadiona gde su, na mirnim protestima uzvikivali parole protiv Trampa.

Požar u Trampovoj kuli: Dve osobe povređene, oglasio se sin američkog predsednika! (FOTO, VIDEO)

Policija u Atlanti, obezbeđivala je skup ali se nije mešala jer učesnici protesta nisu prekršili zakon.

Trump: “And the twinkies are creamy...” #CFPNationalChampionship #NationalChampionship #trump #NationalAnthem pic.twitter.com/ZdXuATdwbG

Govor Opre Vinfri "zasenio" glamur dodele prestižne nagrade i poslao snažnu poruku (FOTO+VIDEO)

When you hit the blunt too hard #Trump #NationalAnthem pic.twitter.com/pHZpCZ2O1h
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.