Unutar Irana: Šta misle Iranci o Trampu i nuklearnom sporazumu

Izvor: B92, 23.Jul.2019, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unutar Irana: Šta misle Iranci o Trampu i nuklearnom sporazumu

Tim BBC je razgovarao sa Irancima u Teheranu i Komu.

Kako rastu tenzije između Irana, SAD i njihovih saveznika, BBC je dobio redak pristup Iranu.

Iranci su i dalje besni jer se predsednik Donald Tramp povukao iz nuklearnog sporazuma prošle godine i nametnuo sankcije ovoj državi.

Dopisnik BBC-ija Martin Pejšens je, zajedno sa snimateljem Nikom Milardom i producentkinjom Karom Svift, bio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Teheranu i u Komu.

Razgovarali su sa Irancima o krizi.

U ovoj zemlji snimanje je kontrolisano. Kao i svi strani mediji, sa timom su sve vreme bili predstavnici države.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Unutar Irana: Šta Iranci misle o sukobu sa Amerikom

Izvor: Danas, 23.Jul.2019

Unutar Irana: Šta misle Iračani o Trampu i nuklearnom sporazumuThe British Broadcasting Corporation I dok rastu tenzije između Irana, Amerike i njihovih saveznika, BBC je dobio retku priliku da uđe u ovu azijsku zemlju. Iranci su i dalje ljuti što je američki predsednik Donald Tramp prošle godine...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.