Izvor: RTS, 16.Avg.2020, 07:10

Umro brat Donalda Trampa

Robert Tramp, mlađi brat američkog predsednika preminuo je juče u bolnici u Njujorku posle teške bolesti u 71. godini.
Predsednik SAD Donald Tramp saopštio je da je njegov mlađi brat preminuo u Njujorku "u miru".

"Nije mi bio sam brat već i najbolji prijatelj. Večito će biti u mojim mislima. Nedostajaće >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mi, ali srešćemo se ponovo" napisao je Donald Tramp koji je brata posetio u bolnici samo dan ranije i tom prilikom novinarima rekao da je Robert Tramp teško bolestan.
Nije navedeno šta je uzrok smrti, ali mediji podsećaju da je predsednikov mlađi brat u junu proveo desetak dana u bolnici Maunt Sinaj u Njujorku.
Prema nekim izvorima Robert Tramp je imao krvne podlive u mozgu kao posledicu nedavnog pada. 
Robert Tramp je za razliku od svog starijeg brata tokom života izbegavao medije i javnost i vodio je porodični posao sa nekretninama.
Dve godine je mlađi od Donalda Trampa i najmlađi je od petoro dece Freda i Meri En Tramp.
Najstariji brat Fred junior umro je od posledica alkoholizma 1981. godine, a predsednik Tramp ima sestre Elizabet i Merijen.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAGEDIJA U PORODICI TRAMP! Preminuo mlađi brat predsednika SAD

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2020

Predsednik Tramp posetio je svog bolesnog brata u petak u bolnici u Njujorku...Mlađi brat američkog predsednika Donalda Trampa i njegov bllizak saradnik Robert (71) umro je sinoć u bolnici u Njujorku, saopštio je danas predsednik Tramp...- S teškim bolom u srcu, saopštavam da je moj divni brat...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Preminuo mladji brat Donalda Trampa, Robert Tramp

Izvor: Beta, 16.Avg.2020

Mladji brat predsednika SAD Donalda Trampa, Robert Tramp, preminuo je noćas u Njujorku u 71. godini.On je prethodno hospitalizovan u jednoj njujorškoj bolnici, a Donald Trapm ga je posetio u petak nakon što je iz Bele kuće saopšteno da se Robert "ozbiljno razboleo"."Teška srca delim sa vama da...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.