Izvor: RTS, 02.Jul.2020, 07:06

Tviter uklonio sliku koju je objavio Tramp

Nakon što se Njujork tajms žalio da je predsednik SAD narušio autorska prava tog lista, Tviter je uklonio sliku koju je Donald Tramp postavio u jednoj objavi.
U obrisanom tvitu od 30. juna, Tramp je objavio sliku uz komentar: "U stvarnosti oni ne traže mene, već tebe, a ja sam im samo na putu".

>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Njujork tajms se žalio jer je reč o fotografiji koju je usnimio fotograf tog lista 2015. godine.
Umesto te fotografije, sada stoji komentar: Ova fotografija je uklonjena nakon prijave vlasnika autorskih prava.
Tviter je počeo da proverava Trampove objave u maju i od onda se više puta sukobio sa američkim predsednikom, koji je pretio da će promeniti zakon kako bi Tviter bio odgovoran pred zakonom kao kada uređuje objave.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

RAT SE NASTAVLJA Tviter uklonio fotografiju koju je objavio Tramp (FOTO)

Izvor: Blic, 02.Jul.2020

Tviter je uklonio fotografiju koju je predsednik SAD Donald Tramp postavio u jednoj objavi, nakon što se "Njujork Tajms" žalio da je Tramp narušio autorska prava tog lista.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.