Trump se izjasnio da nije kriv po optužbama za izbore 2020.

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 03.Avg.2023, 20:16

Trump se izjasnio da nije kriv po optužbama za izbore 2020.

Bivši predsednik Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Donald Tramp (Trump) izjasnio se da nije kriv po četiri tačke optužnice da je pokušao da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020. godine. Sutkinja je donela odluku da ga pusti da se brani sa slobode, uz određene uslove, poput toga da ne sme da komunicira sa bilo kojom osobom koja je svedok u slučaju. Nakon saslušanja, koje je trajalo oko 30-ak minuta, Tramp se se uputio ka aerodromu. Obraćajući se novinarima ispred aviona u...
Pogledaj vesti o: Predsednički izbori

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Tramp se izjasnio da nije kriv po optužbi za pokušaj da poništi rezultate izbora

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Avg.2023

Bivši predsednik Donald Tramp stigao je u Savezni sud u Vašingtonu, gde se izjasnio da nije kriv po optužbi da je pokušao da poništi rezultate predsedničkih izbora 2020. godine.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.