Trump nagovestio da je spreman da napusti Belu kuću

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2020, 09:03

Trump nagovestio da je spreman da napusti Belu kuću

Predsednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Trump je u petak, 27. novembra rekao da će napustiti Belu kuću ako rezultati elektorskog koledža formalno potvrde pobedu Joea Bidena kao sledećeg američkog predsednika.   "Naravno da hoću. Ali vi to znate", odgovorio je Trump na pitanje da li će napustiti Belu kuću i dozvoliti mirni prenos vlasti u januaru.   Odgovarajući na pitanja prvi put od izbora, američki predsednik je insistirao da "se mnoge stvari" koje mogu...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Srbija u dva

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 27.Nov.2020

Predsednik SAD Donald Tramp nagovestio je da je spreman da napusti Belu kuću. Studenti danas blokirali rad rektorata Univerziteta u Beogradu. Pokušaj rušenja kapelice posvećene romskoj svetici Bibiji i spomenika romskim borcima u Beogradu otvorio je pitanje zaštite romskog kulturnog nasleđa.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.