Trump branio veze sa Saudijskom Arabijom

Izvor: Danas, 21.Nov.2018, 00:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trump branio veze sa Saudijskom Arabijom

Predsednik Donald Tramp nije danas isključio mogućnost da je saudijski princ Mohamed bin Salaman znao za ubistvo novinara Džamala Kašogija, ali je naveo da će SAD nastaviti saradnju sa Saudijskom Arabijom. Članak Trump branio veze sa Saudijskom Arabijom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Tramp: Zahvalnost Saudijskoj Arabiji zbog niže cene nafte

Izvor: Danas, 21.Nov.2018

Američki predsednik Donald Tramp se danas zahvalio Saudijskoj Arabiji što je smanjila cenu nafte, dok je izložen kritikama zbog odluke da ne sankcioniše tu državu zbog ubistva novinara Džamala Kašogija. Članak Tramp: Zahvalnost Saudijskoj Arabiji zbog niže cene nafte se pojavljuje prvo na Dnevni...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.