Treća republikanska debata ponovo bez Trampa

Izvor: VOA, 07.Nov.2023, 18:49

Treća republikanska debata ponovo bez Trampa

Glavni republikanski kandidati za predsedničku nominaciju održaće u sredu treću debatu u Majamiju. Očekuje se da bi mogla razlikovati od prethodne dve – imajući u vidu da bi učesnici mogli razmenjivati stavove o sukobu Izraela i ekstremista Hamasa, organizacije koju su Sjedinjene Države proglasile terorističkom. Uz to, jedna stvar će biti ista: debati ne bi trebalo da prisusvuje bivši predsednik Donald Tramp koji će, kako je najavljeno, držati skup u to vreme.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na VOA...






Povezane vesti

Republikanska debata opet bez Trampa, na sceni samo pet kandidata

Izvor: VOA, 08.Nov.2023, 15:50

Broj kandidata na trećoj debati u Republikanskoj stranci biće najmanji do sada - biće ih samo petoro. Bivši predsednik Donald Tramp neće učestvovati.  Kandidati koji učestvuju na trećoj debati su oni koji su ispunili uslove da imaju najmanje 4 odsto podrške u istraživanjima javnog mnjenja...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.