Traži REŠENJE: Tramp razgovarao telefonom sa liderima Kongresa o finansijskoj blokadi vlade

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2018, 02:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Traži REŠENJE: Tramp razgovarao telefonom sa liderima Kongresa o finansijskoj blokadi vlade

Delimična blokada američke vlade započela je juče u ponoć

Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas telefonom sa liderima u Kongresu i nekoliko članova svog kabineta o uticaju finansijske blokade američke vlade, izjavila je portparolka Bele kuće Sara Hakabi.

Pročitajte i: 

- Nastavljamo naporno da radimo na deblokadi finansiranja vlade i na tome da naša velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vojska i njihove porodice, ranjiva deca i američki narod budu zbrinuti -  rekla je Hakabi, prenosi Rojters.

, nakon što demokrate i republikanci nisu uspeli da postignu dogovor o finansiranju, jer su ostali podeljeni u pogledu imigracije i pogranične bezbednosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.