Izvor: Radio 021, 22.Jan.2019, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Travolta i Tramp nominovani za Zlatnu malinu

Neuspešni mafijaški film Džona Travolte "Goti" i američki predsednik Donald Trump su među nominovanim za Zlatne maline, 'nagrade' za najgora filmska ostvarenja u 2018. godini.

Tradicionalno nominacije za Zlatnu malinu, objavljene su sinoć, dan uoči objavljivanja nominacija za Oskar.

Nagrade ustanovljene pre 39 godina dodeljuju se u devet kategorija, od najgoreg filma, preko najgoreg glumca ili glumice, do najgoreg rimejka ili nastavka.

Pobednici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << će biti objavljeni 23. februara, dan uoči dodele Oskara.

Poslednji u nizu filmova o Šerloku Holmsu "Holms i Votson" dobio je šest nominacija, uključujući za najgore glumce Vila Ferela i Džona Rajlija, "koji su upropastili dva najvoljenija lika svetske literature".

Po šest nominacija dobili su i film Dineša De Suze "Death of a Nation" i lutkarska komedija "Happytime Murders".

Tramp je nominovan za najgoreg glumca za uloge u dva dokumentarca prošle godine, "Death of a Nation" reditelja Dineša De Souze i "Farenhajt 11/9" Majkla Mura.

Trampova supruga Melanija i njena bliska saradnica Kelijen Konvej nominovane su za najgore sporedne glumice za arhivske snimke upotrebljene u filmu "Farenhajt 11/9".

Tramp već ima Zlatnu malinu iz 1989. godine za igranje samoga sebe u filmu "Ghosts Can’t Do It" sa Bo Derek.

"Goti", film o pokojnom njujorškom mafijaškom kumu Džonu Gotiju, potpuno je propao na bioskopskim blagajnama, i nominovan je za najgori film, scenario i najgori glumački par - Džona Travoltu i njegovu suprugu Keli Preston.

Za nagrade glasa oko 1.000 članova Zlatne maline iz 25 zemalja.



Autor: Hina

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.