Trampovi radnici moraju da ispune jedan, najvažniji uslov. I sve zbog jedne predsednikove opsesije

Izvor: Telegraf.rs, 03.Feb.2017, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampovi radnici moraju da ispune jedan, najvažniji uslov. I sve zbog jedne predsednikove opsesije

Novi predsednik SAD Donald Tramp ima opsesiju za koju malo ko zna. On je, naime, okupiran time kako se oblače ljudi koji rade za njega.

Već se zna da je bio besan na Šona Spasera, njegovog sekretara za medije i komunikaciju, jer je loše uklopio odelo, koje je nosio na prvoj konferenciji za štampu.

Prema izvorima, koji su radili na Trampovoj kampanji, on je želeo da se osobe lepšeg pola, koje rade za njega "oblače kao žene", dodajući da "iako su u pantalonama >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << moraju da budu uglađene i uredne".

Kako pišu strani mediji, žene koje su radile za kampanju su osećale pritisak da moraju da nose haljine kako bi impresionirale Trampa.

Muškarci nisu bili pošteđeni, pa su morali da se oblače "uglađeno, u jednoj boji, da imaju dobro držanje tela i da budu uredni i doterani". Kravete su takođe nezaobilazni detalj.

Stiv Benon, direktor Trampove kampanje, a sada učesnik odbora Veća nacionalne bezbednosti je izgleda izuzetak od ovih pravila, prenosi Nymag.com.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRAMPOVA OPSESIJA ZA KOJU MALO KO ZNA: Evo šta okupira šefa Bele kuće!

Izvor: Kurir, 03.Feb.2017

...Naime, Tramp se naljutio na Šona Spajsera, njegovog sekretara za medije i komunikaciju, jer je loše uklopio odelo, koje je nosio na prvoj konferenciji za štampu..Prema izvorima, koji su radili na Trampovoj kampanji, on je želeo da se osobe lepšeg pola, koje rade za njega "oblače kao žene",...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.