Izvor: RTS, 13.Jan.2021, 21:17

Trampova pomirljiva izjava: Pomozite da se spuste tenzije

Američki predsednik Donald Tramp pozvao je sve Amerikance da pomognu da se spuste tenzije. Naveo je da nije za nasilje bilo koje vrste i pozvao je velike tehnološke kompanije da se pridruže naporima za smirivanje situacije.
"U svetlu izveštaja o novim demonstracijama, apelujem da ne sme biti nasilja, ne sme biti kršenja zakona i vandalizma bilo koje vrste", rekao je Tramp u izjavi Foks njuzu.

Istakao je da se ne zalaže za takve >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << stvari.
Trampov savetnik rekao je da će izjava da bude puštena i od strane pres službe Bele kuće. Zatim će Bela kuća pokušati da objavi izjavu na zvaninim profilima na društvenim mrežama.
Dodao je i da će izjava biti distribuirana kroz sve kanale Trampove kampanje.
"Predsednik Tramp poziva sve Amerikance da mu se pridruže u osiguravanju mirne tranzicije vlasti sledeće nedelje i poziva tehnološke kompanije da mu pomognu", naveo je savetnik.
Ističe da je reč o kritičnom trenutku u istoriji nacije.
Trampova izjava dolazi u trenutku debate u Predstavničkom domu o njegovom opozivu i nakon što su suspendovani njegovi nalozi na Tviteru, Fejsbuku i Instagramu.
Pogledaj vesti o: Donald Tramp

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

TRAMP SE OBRATIO NACIJI DOK SE GLASA O NJEGOVOJ SMENI: Ne stojim iza napada na Kongres, pozivam sve da smire strasti

Izvor: Kurir, 13.Jan.2021

Predsednik SAD Donald Tramp je u najnovijem obraćanju naciji preko kanala Foks njuz rekao da ne stoji iza napada na Kongres prošle nedelje i pritom je pozvao Amerikance da smire strasti, u vreme dok se u Predstavničkom domu govori o njegovom opozivu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.