Trampova nova mantra: Izgradi zid i pašće kriminal!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jan.2019, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trampova nova mantra: Izgradi zid i pašće kriminal!

Predsednik SAD Donald Tramp predstavio je na Tviteru "novi slogan Republikanske partije za naredne dve godine" za koji je, koristeći samo velika slova, naveo da glasi "Izgradi zid i pašće kriminal!" (Build a wall & crime will fall!).

"Izgradi zid i pašće kriminal! Ovo je novi slogan, za naredne dve godine dok Zid ne bude završen (sada se još gradi), Republikanske partije. Koristite ga i molite se!", >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << poručio je Tramp na ovoj društvenoj mreži, misleći na zid na granici SAD sa Meksikom koji bi trebalo da zaustavi ulazak ilegalnih migranata na američku teritoriju.

On je slogan još jednom ponovio u posebnom tvitu, a prethodno je ocenio i da postoji "veliko jedinstvo u Republikanskoj partiji".

"Žele da, jedno za svagda, stave tačku na kriminal i droge koji mogu da se zaustave! Pogranična bezbednost i Zid. Nema dileme!", naveo je Tramp.
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.